Old Boys på tur til Gjerrild

10. maj 2023

Vi har lejet det gule hus fra tirsdag den 6. til onsdag den 7. juni.

Huset ligger lige ned til stranden ved Gjerrild Klint.

Huset har 18 sovepladser, køkken, spise- og opholdsrum og et antal soverum. Med 18 sovende vil der være overfyldt, 12 mand er mere passende.


Når vi kommer derud først i juni, er der gode chancer for at fange hornfisk, fladfisk, fjæsing, makrel, sej og havørred.

Der kan fiskes med både bundsnøre, spin og flue.

Vi tager båden med, så to mand på skift kan komme ud på de større dybder.

Sidst havde vi problemer med at skaffe sandorm, så det klarer man selv, men små stykker af hornfisk, sild eller fjæsing virker fint.


Vi kører fra Sønder Mølle tirsdag den 6. kl. 9.00, og vi har madpakker med.

Sovepladserne fordeles ved lodtrækning – så må man bytte, hvis det kniber med at komme op i overkøjen. Der er madrasser på sengene, men ikke dyner eller lignende.


Vi fisker tirsdag eftermiddag for at fange lidt til aftensmaden, som ellers bliver ret simpel. Vi køber koteletter og pølser til grillen og noget kartoffelsalat. Hvis nogen vil hæve niveauet lidt, vil det være rigtig fint.

Efter aftensmaden fisker de mest ivrige havørreder og måske makreller, de plejer at komme tæt på land hen på aftenen.

Onsdag er der købt ind til morgenmad og lidt til frokost.

Vi fisker om formiddagen, spiser frokost, rydder op, gør rent op og forlader huset. Hvis nogen vil fiske mere, er de velkommen til det.


Huset koster 1200 kr i leje plus lidt for el og vand. Madvarer bliver som nævnt i den billige ende, og man tager selv drikkevarer med.

Vi deler udgiften, som jeg regner med bliver på ca. 250 kr. pr mand. Hvis man kun vil deltage tirsdag, men ikke overnatte, bliver prisen ca 150 kr. incl. spisning, som er obligatorisk

Tilmelding senest torsdag den 1. juni på Forum eller til Jørgen.

© 2023 Viborg Sportsfiskerforening
Log ind som administrator