Godt Nytår til alle

26. december 2021

Min computer gik i sort for en uges tid siden, så julehilsenen bliver desværre lidt forsinket, men et ønske om et godt Nytår, når vi da at få sendt til tiden !

På vores hjemmeside står der, at vi holder generalforsamling den 18. januar. Det gør vi måske også, men det kommer coronanen nu nok til at være med til at bestemme, så check lige hjemmesiden, inden du kører hjemmefra den 18. 

Men selv om det ikke er fisketid lige nu, kan vi melde om god aktivitet ude ved vandløbene. Der har været god gydeaktivitet, men den er nu stort set afsluttet.

Viborg kommune har i efteråret udført et stort restaureringsarbejde i Lund bæk, og her har Kenneth talt otte gydebanker - flere end i mange år. Vi har i mange år presset på for at få kommunen til at lave sandfang i vandløbene. Forurening af vandløbene er næsten fortid, så nu er sandvandringen det største problem vi har, og det er derfor meget glædeligt, at kommunen har lavet to sandfang i Lund bæk. Vi glæder os til at se resultatet.

Vi har i november lagt en masse gydegrus ud i Jordbro å ved Stoholm. vi kan ikke rigtig se, hvor meget det er brugt, men det skal nok blive godt. Som I kan se af fotoet, var det rigtig meget, vi lagde ud - i alt ca 90 kubikmeter.


Vagn funderer over, hvordan vi skal få alt det grus lagt ud.


Nyt gydegrus i Lund bæk


Sandfang i Lund bæk

© 2023 Viborg Sportsfiskerforening
Log ind som administrator