#1

OBK mødet 24.10.24

Skrevet af Jan Lind d. 24. oktober 2024 21:04

21 mand samlet

Fangstrapport:
Jørgen har været på NordFyn igen; flot blank vand ,men ingen fisk, de kom først, da der kom lidt rynker på overfladen, og så blev det da til et par stykker.
Har dedikeret hele dagen til fiskeri, først Djursland og derefter et foredrag, vi hører nok nærmere på tirsdag/torsdag.
Verner har prøvet kræfter med sine ’gamle’ fluestænger, og har knækket 2 spidser, så nu forsøger han sig med spinneudstyr; det er nu muligt at færdes langs vore åer (Simested), og der er mange bækørreder, lige omkring mindstemålet, bekkasiner og rådyr er der også mange af.

Put and take på tirsdag (Tusågård), i skrivende stund er vi 17 (Peter, Peter, Peter, Peter og Kaj, Torben, Viggo, Gunnar, Jørgen, Jens Børge, Søren, Jan, Helge, Ole, John, Arne, Dan);
jeg forventer at kunne servere en pølse med vand ca. kl. 12.

Jule-frokost, check selv den klassiske fra Meny, forventet pris pr. person, kr. 75,00; tilmeldingsliste næste gang, betaling som med torsdags-rundstykker;
sidste tilmelding den sidste torsdag i november til mødet (28. november). Der udnævnes en eller flere tovholdere pr. ret.

Og så vil vi (Søren og jeg) bede om, at I begynder at tænke på afløsning af os (helt eller delvist), til afvikling af torsdage samt div fisketure.

Svar "OBK mødet 24.10.24"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator