Nyt kursus i Havørredfiskeri er klart nu......

5. maj 2022

Så er vi klar med årets havørredkurser for sæsonen 2022.


Der startes op med 2 kursusaftener på Sønder Mølle i juni 2022: Mandag den 13. juni kl. 19.00 - 21.00 er der oplæg mv. om fluefiskeri for havørreder. Henrik Ravn giver oplæg, viser stænger, hjul, billeder mv. og guider os gennem de mange glæder der er knyttet til fluefiskeri efter havørreder.


Dagen efter - dvs. tirsdag den 14. juni kl. 19.00 - 21.00 på Søndermølle - vil Peter Bilgrav fortælle om spinnefiskeri efter havørreder i foreningens vande. Peter vil også vise film fra fiskeriet, herunder den seneste film fra april i år, hvor han lander en flot laks på over 8 kg. fra Vorgod å - der jo er åbent for alle vores medlemmer.


Som sædvanlig slutter vi med en aften ved Simested å - nemlig onsdag den 24. august, hvor vi mødes ved P-pladsen midt på Borup Hede, og sammen fisker i åen om aftenen. Vi mødes ca. 18.30 - fordeler os langs åen og slutter af et par timer senere med en øl/vand.


Tilmelding til kasserer Søren Gytz på mail:   gytz@savik.dk


Der har været plads til alle de sidste to år - så kom glad - man er velkommen både til aften med spinnefiskeri såvel som fluefiskeri. 


Foreningen er vært for øl/vand.   Vi ses....


(Billedet ovenfor viser en af vores unge medlemmer der fik sin første havørred på netop en kursusaften ved Simested å i 2020).


© 2023 Viborg Sportsfiskerforening
Log ind som administrator