#1

Dagens OBK møde på Møllen

Skrevet af Paul Hollesen d. 15. marts 2018 15:04

Kære fiskevenner.
Vi var 25 mand til dagens møde, og som altid rigtigt hyggeligt. Efter kaffe/rundstykker gav Jørgen B. instruktion i fremstilling af "rejerig" til brug for fiske efter laks i Gudenå, Vorgod å mv. Inden instruktionen er der foregået et større forarbejde med fremstilling af div. grejer, det klarede Kjeld, Asbjørn, John M. og Jørgen. Jørgen medbragte div. værktøjer: boremaskine, limpistol, fiskeliner, svirvler kroge mv, og ikke mindst en pose frosne Tigerrejer. Det var en god instruktion som dog efterhånden blev lidt ildelugtene. Tigerrejerne !! Vi er klar til at prøve om det fungerer, jfr. Aktivitetskalenderen. Kurt skulle have orienteret vdr. fremstilling af spinnere, det "glippede", men Kurt vil oplyse nærmere her på Forum. Husk der bindes fluer om tirsdagen på Møllen fra kl. 10. Vdr. ansøgning om et større pengebeløb via TV-2 som annonceret, har Egon, Jørgen B. og jeg bestemt os for ikke at søge. Vi anser chancerne for små og ulemperne ved gevinst for store. Forklarer gerne nærmere på næste torsdag.

Paul

#2

Jørgen

15. marts 2018 16:57

Lige en rettelse. Det var Skalrejer fra Nordsøen, vi arbejdede med, og det er en vigtig forskel.
Man skal undgå at bruge tigerrejer, kæmperejer og lignende eksotiske rejearter, da de kan medføre sygdomme i vandløbene!

Der er nu en halv pose rejer i fryseren i køkkenet. Find lige ud af, hvem der køber en pose mere til turen til Gudenåen.

I får lige et foto af montagen med rejepind.

#3

Mogens Hansen

16. marts 2018 09:21

Tak for en god instruktion af rejerig... Apropos turen til Gudenåen, hvor kan jeg se yderligere info ? Eller kommer det senere?
Vh Mogens

#4

Paul Hollesen

16. marts 2018 10:33

Hej Mogens

Der kommer nærmere her på Forum når tiden nærmer sig.

Paul

#5

Mogens Hansen

21. marts 2018 17:58

Ok tak Paul

Svar "Dagens OBK møde på Møllen"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator