#1

Dagen igår og på toresdag !

Skrevet af Paul Hollesen d. 18. maj 2015 17:06

Kære fiskevenner.
I går var det fiskeriets dag - en årlig tilbagevendende begivenhed arrangeret af DSF og de lokale foreninger. Igen i år var OBK deltager sammen med bestyrelsesmedlemmer fra VSF. Søren, Kaj og Jeg havde lovet at opsætte vores udstillingstelt med div. reklamer samt at uddele materiale om vores lokale forening og DSF samt ved kontakt med besøgende at prøve at hverve nye medlemmer. Der kom mange besøgende, og vi uddelte brochurer mv. til de voksne Fiskekasketter og "guf" til børnene, men ikke mindst blev der udlånt fiskestænger og givet instruktion i praktisk brug af disse. Søren samt bestyrelsesmedlemmer (Jens - Jan- Stefen og John - "vores John" ) stod for dette. Det var en hyggelig dag - bortset fra nogle hidsige regnskyl. Børnene fiskede flittigt og der blev også fanget nogle Brasen og en enkelt Skalle .Sådan en dag hverver vi ikke nye medlemmer til vores forening . Det er primært unge børnefamilier som er optaget af mange gøremål i hverdagen ( ikke mindst forældrenes ambitioner på egne og børnenes vegne). Men - måske resulterer det alligevel i en kommende lystfisker ! Efterfølgende sad Jan, Kaj, Steffen, Søren og jeg tilbage på Møllen med et vådt telt. Vi tillod os at drikke en øl på foreningens regning og blev enige om, at det havde været en god dag, men at ikke alt have "klappet", så der skal ske en "opstramning" omkring instruktion mv. inden næste år !
HUSK ! På torsdag har vi "aktivitetsmøde" på Møllen - kl. 09.00. Som altid kaffe, rundstykker mv. Der vil også være fluebinding, og skulle nogen have lyst / behov for en gang fluekast så klarer vi også dette - medbring eget grej.
Paul

#2

Jørgen Buch

19. maj 2015 08:49

Kære mandskab på Lystfiskeriets dag.
Jeg kunne desværre ikke deltage i år, men måtte henslæbe dagen i 20 graders varme i Paris. Jeg savnede naturligvis at kunne være med, men må nøjes med her at takke alle deltagere for den store indsats før og under Lystfiskeriets dag.

Svar "Dagen igår og på toresdag !"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator