#1

OBK mødet 02.02.23

Skrevet af Jan Lind d. 2. februar 2023 16:47

I dag d. anden i anden (Ole Olsen) var vi 22 mand, skøn vejr udenfor, stadig lidt koldt, men vi kan godt mærke, at fiskevandene er begyndt at trække.
Ikke rigtig noget til fangstrapporten, men Buch har da som sædvanlig været afsted; det blev til et par Hø’er på hhv. 30 og 40 cm.
Han tager ofte afsted tirsdage kl. 08-18; Eg og Kalø på østkysten, så har du lyst, så kontakt ham, eller drej tændings-nøglen og vend snuden mod Djursland.
Apropos Djursland, så er kalenderen allerede opdateret vedrørende turen til Gjerrild, samt en masse aktiviteter omkring fangst af laks (Storåen, Vorgod x 2, laksegrej mm.).
Der er også købt lidt udstyr til fjersynet (HDMI mm), så signal kan ses på ældre PC, som vi har.
I den forbindelse har jeg (JLC) hjembragt det gamle fjernsyn til Skringstrup, som kommende erstatning for mit gamle Philips TV, fra de gamle analoge dage.
Og så ser det ud til, at pengestærke forretningsfolk i stigende grad opkøber fiskevande, som de lokale fiskeklubber har brugt masser af tid og penge på;
se https://www.tvmidtvest.dk/herning/blev-overbudt-af-private-lystfiskerforening-mister-attraktivt-laksefiskeri
Til aktivitetskalenderen manglede vi en tovholder, som finder dato og sted for kommende Put og take ture; Viggo har nu overtaget tjansen for de næste 2 P&T ture,
annonceres i Forum 3-4 dage forinden. I øvrigt indkøbes en mindre transportabel gas-grill; pølser og brød plus tilbehør, kan vi vel have i fryseren på Sønder Mølle, og så smutte forbi, når vi skal afsted.
Mariager fjord ture i april og september.
Ja og 1. marts ‘skydes’ sæsonen i gang, hold øje med Forum.
Høkensås bliver i år i uge 38, så det ikke kolliderer med jagtdatoer; det bliver efter det gamle koncept og med max. 12 deltagere; check Forum eller kontakt Paul.

Svar "OBK mødet 02.02.23"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator