#1

OBK mødet 26.01.23

Skrevet af Jan Lind d. 26. januar 2023 15:43

20 mand på plankerne
Der var ikke rigtig noget til pralerunden, det er jo også stadig vinter, men Buch havde da vist været afsted igen.
Vi havde modtaget en invitation til Folkemøde i Viborg, engang i juni, men der var ikke rigtig nogen der bed på.
Vi snakkede sidste gang om muligheden for indkøb af nogle små gas-grill, og vi så et billede af en sådan (fra Harald Nyborg), til en meget fordelagtig pris; vi fortsætter snakken næste gang (til stormødet).

I forlængelse af forslag til GF, om fredning af noget fiskevand i Jordbro Mølle Å, har det afstedkommet lidt tvivl om lokationsnavne, samt hvilket fiskevand vi overhovedet har i Jordbro i dag.
Navne først:
Når man bevæger sig fra Ågade i Stoholm, ad en lille sti ned mod åen (parkering mulig for 5-6 biler), kommer man ned til en bro, som på visse af vore kort hedder Stoholm Bro, men lokalt har den vist altid heddet Teglværks Broen, og bevæger man sig langs åen mod syd, kommer man til Y-et, og det er her Mønsted Å opstår (den venstre gren af Y-et).
Fortsætter man langs Mønsted Å, kommer man til Kalkværks Broen, også af andre benævnt Toftum Bro; her er der en P-plads (angivet i kortmaterialet fra hjemmesiden).
I flg hjemmesidens beskrivelse for Jordbro Mølle Å, må vi fiske fra Stoholm Bro sydpå til Y-et, men det er ikke det indtryk man får af diverse kortmateriale (bl.a. fra vores årsskrift og hjemmesiden). Fra Stoholm Bro og nordpå til Skivevej, er der næsten ubegrænset fiskemulighed, i hvert fald op til Gammelstrup Lejren.

Som et ekstra punkt, havde vi salg af det gamle fjernsyn, men den går vi lige i tænkeboks med, idet det måske er muligt, at benytte den i det andet mødelokale; det havde nok været praktisk, hvis vi omkring Jordbro snakken, kunne have vist nogle billeder samtidig (link til det nye fjernsyn).

Svar "OBK mødet 26.01.23"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator