#1

OBK mødet 15.09.22

Skrevet af Jan Lind d. 15. september 2022 16:05

Vi var idag 21 mand, nogle af de sædvanlige deltagere var i Norge for at fiske, det hører vi nok noget om næste gang.
Fangstrapporten:
Toppenberg syntes at han ville forsøge, at fange en stor laks, så han tog til Storåen og fangede en på 71 cm; nogle dage senere tog han igen til Storåen, men denne gang blev det en 0-tur, efter 5-6 timer.
Buch har været ude med spinnestangen i en 5 timer, men skiftede så til orm, og fangede efter nogle få minutter, en pæn fisk på 60 cm.
Erik var på den annoncerede tur til Fiskbæk, fangede et par smolt samt en bette bækørred; alt for få deltager på disse ture.

Buch fortalte, at Skals å’s nordside fra Løgstørvejen og ud til fjorden, har fået ny ejer (Lynderupgård), og jeg forstod sådan, at vi nu må fiske på det stykke.
Samtidig fortalte han, at klubben er blevet den lykkelige ejer af en 44.000 kr. (fondsmidler) båd med motor (el) og trailer, det bliver spændende, hvordan og hvor vi kan få lov at bruge den, det hører vi nok meget mere om; var egentlig tænkt som afløser for båden i Hald sø.
Med hensyn til fiskeri ved Gjerrild, kunne han god tænke sig, at tidspunktet rykkede frem til midt i juni, så der var mere dagslys, til fiskeri efter aftensmaden; nogen foreslog, at man måske ‘bare’ skulle have 2 ture dertil ??

Onsdag havde bestyrelsen møde med Ålestrup (tak for resterne af ostebordet). Der var snak om en Simested å konkurrence, og tanker om, at Ålestrup folkene, kunne deltage i vores havørred kurser i foråret.

Da der heller ikke i år bliver lodsejer fest, bliver der lidt penge til overs på budgettet; hvad med et større TV, med flere interface muligheder, så man nemt kunne præsentere billeder fra eye-pad eller lignende, se film fra YouTube og kigge på WiFi muligheder i huset, evt understøttet af en signalforstærker, som kunne dække hele huset.

Efter mødet, samledes Høkensås deltagerne, til aftaler om praktiske detaljer (tror jeg).

På vej hjem, blev jeg kontaktet af pedellen, som bad os kigge på vores brug af køleskabe/ fryser; vi skal nok også til vinter være forberedt på lidt lavere temperatur i lokalerne.

Svar "OBK mødet 15.09.22"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Sportsfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2023 Viborg Sportsfiskerforening
Log ind som administrator