Tilbage til oversigten


Dagens møde / fødselsdag i OBK

Emne oprettet af Paul Hollesen den 23-01-2020 14:15

Kære fiskevenner.

Vi var 25 mand til dagens møde. Et rigtig hyggeligt møde. Vi begyndte med at fejre os selv ( med en "skarp" fra vores lager ). OBK fylder i denne måned 8 år. STORT TILLYKKE til os alle.
Pralerunden var som den plejer ! Erik har igen fanget en flot havørred på kysten. Denne gang i Vejle fjord. tillykke til Erik.
Anton ( som bestyrer reglerne i vores interne fiskekonkurrencer ) kom med ændringsforslag til reglerne. Det medførte en del debat. Anton udarbejder nye forslag, som kommer til afstemning på stormødet 6. februar. For en tid siden kom der forslag om en OBK-grejauktion. Forslaget blev sat i bero indtil vi vidste om der i år bliver en VSF-auktion i samarbejde med ViFi. Det bliver der ikke. Vi holder derfor vores egen OBK-grejauktion, torsdag d. 13. februar i forlængelse af torsdagsmødet. Freddy kom med mange gode forslag til afviklingen af auktionen. Han er derfor selvvalgt som auktionarius, men vil sikkert gerne have en hjælpende hånd. Undervejs kom der en bemærkning om, at der er "fuldt hus" til vores fisketur til Sverige/Høkensås i uge 40. Det er der ikke !. Vi udvider i år med det antal der vil med og vi løser de praktiske problemer omkring kørsel, / færgeoverfart / indkvartering / fællesspisning mv. Som sædvanligt er sidste frist for tilmelding til Høkensås på Stormødet i marts. Vagn havde lavet en ny opsætning af borde / stole så vi ikke sidder med ryggen til hinanden. Det fungerede fint i dag, men vi manglede 4 - 5 af de "faste" deltagere, så vi bliver nødvending at ændre lidt ! Som bekendt mangler vi en "førerhund" og skal vælge på stormødet i februar. Søren har tilbudt at overtage " tjansen ". Så er I advaret ! . Vagn er bortrejst næste møde og overlod Paul en pose penge ( lidt voveligt ) til indkøb af runstykker, så det gør han. I forlængelse af mødet var der en 6 - 7 stykker som bandt fluer og et lignende antal som kom med gode råd ! Vi ses på torsdag.

Paul

Der er ingen svar til denne emne

Besvar emne


Dit navn


Din e-mail


Sikkerhed

For at vide om du er et menneske, skal du skrive svaret på regnestykket.


Hvad er to + tre

Vedhæft billeder (jpg)